Spring naar content

Eindejaarsgroet AVS

AVS blikt terug op een bijzonder jaar waarin we mooie resultaten mochten behalen. Directeur en programmamanager Arjen Baan en AVS-voorzitter Tamara Madern nemen je mee in hoe zij het afgelopen jaar ervaren hebben en hun wens voor het nieuwe jaar. Wij willen jou bedanken voor de samenwerking en wensen je een goed 2021 toe.

AVS-voorzitter Tamara Madern
Tamara-Madern
Tamara Madern

Het jaar 2020 was een bewogen jaar. We denken meteen terug aan woorden als de anderhalvemetersamenleving, Covid-19 en lockdown. We zouden bijna vergeten wat afgelopen jaar ons allemaal heeft gebracht. AVS is namelijk echt tot bloei gekomen. In diverse gemeenten is de samenwerking tussen AVS-partners opgezet en versterkt. Daarnaast is onze online kennisbank live gegaan met daarin e-learnings, een toolkit en diverse materialen die vrijwilligers helpen zich verder te ontwikkelen in de schuldhulpverlening. We zijn blij dat we elkaar als schuldhulporganisaties beter weten te vinden in een tijdperk waar fysieke ontmoetingen lastig zijn. Ook burgers die worstelen met (beginnende) schulden kunnen we steeds beter ondersteunen. Grote dank aan de vrijwilligers die in deze moeilijke tijd een klein lichtje in de duisternis waren voor deze burgers. Ik ben trots op wat we bereikt hebben en hoop dat we in 2021 samen nog veel meer mooie dingen kunnen doen. Maar nu eerst fijne feestdagen en een goed uiteinde!

AVS-directeur en programmamanager Arjen Baan
Arjen-Baan
Arjen Baan

In meerdere opzichten wordt 2021 het jaar van de waarheid. Afscheid nemen van de corona-beperkingen (daar gaan we vanuit), maar ook de oplevering van alle AVS-projecten. In het succesvol afronden van die projecten ligt ook de basis voor een stabiele en duurzame samenwerking in de schuldhulpketen in Nederland. Het proces om daar te komen brengt soms uitdagingen met zich mee. Tegelijkertijd zien we ook dat we met elkaar stappen vooruit zetten, zowel lokaal als landelijk. In deze wetenschap kunnen we met vertrouwen 2021 in, doorzetten op de ingeslagen weg, zodat we daadwerkelijk meer mensen met schulden beter, sneller en duurzaam kunnen helpen! Ik wens iedereen een mooi slot van 2020 en een energieke start van 2021!

Scroll naar boven